Author Archives: admin

May 04
2016

„ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА

  „ИЛУЗИЈА ВО ПОГЛЕДОТ“ – Техника : акрил на платно Димензии :  70см х 80см – Година на изработка : 2016год   Со кликање на линкот подолу, можете да ги погледнете  фотографиите од сликите на изложбата „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ чиешто … Continue reading

Posted in ИЗЛОЖБА - ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА | Comments Off on „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА
Sep 04
2015

Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper

  Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper Author: Toni Shulajkovski Technique: Acrylic on paper Dimension: 46 cm x 34 cm Year: 2015

Posted in Work on paper | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper
Sep 04
2015

Beginning and the and – acrylic on paper – 2015

Beginning and the and – acrylic on paper – 2015 Author: Toni Shulajkovski Technique: Acrilic on paper Dimension: 46 cm x 34 cm Year: 2015

Posted in Work on paper | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Beginning and the and – acrylic on paper – 2015
Aug 25
2015

Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008

Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008 Author: Toni Shulajkovski Technique: Acrylic on canvas Dimension: 40 cm x 60 cm Year: 2008

Posted in Uncategorized | Comments Off on Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008
Jul 25
2015

Sometimes I find a good reason to talk – acrylic on canvas – 2015

  Author: Toni Shulajkovski Technique: Acrylic on canvas Dimension: 60 cm x 50 cm Year: 2015

Posted in Acrylic on canvas | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Sometimes I find a good reason to talk – acrylic on canvas – 2015