Monthly Archives: May 2016

May 04
2016

„ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА

  „ИЛУЗИЈА ВО ПОГЛЕДОТ“ – Техника : акрил на платно Димензии :  70см х 80см – Година на изработка : 2016год   Со кликање на линкот подолу, можете да ги погледнете  фотографиите од сликите на изложбата „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ чиешто … Continue reading

Posted in ИЗЛОЖБА - ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА | Comments Off on „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА