May 04
2016

„ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА

 

„Илузија во погледот“ - акрил на платно - 70см х 80см - 2016год

„ИЛУЗИЈА ВО ПОГЛЕДОТ“ –

Техника : акрил на платно

Димензии :  70см х 80см –

Година на изработка : 2016год

 

Со кликање на линкот подолу, можете да ги погледнете  фотографиите од сликите на изложбата „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ чиешто отворање е закажано во  КИЦ – Скопје од  19.05-31.05 2016 год.

http://www.tonishulajkovski.instapage.com/

This entry was posted in ИЗЛОЖБА - ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА. Bookmark the permalink.

Comments are closed.