May 04
2016

„ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА

 

„Илузија во погледот“ - акрил на платно - 70см х 80см - 2016год

„ИЛУЗИЈА ВО ПОГЛЕДОТ“ –

Техника : акрил на платно

Димензии :  70см х 80см –

Година на изработка : 2016год

 

Со кликање на линкот подолу, можете да ги погледнете  фотографиите од сликите на изложбата „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ чиешто отворање е закажано во  КИЦ – Скопје од  19.05-31.05 2016 год.

http://www.tonishulajkovski.instapage.com/

Posted in ИЗЛОЖБА - ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА | Comments Off on „ПРЕДГРАДИЕ НА СВЕСТА“ ИЗЛОЖБА НА СЛИКИ ОД ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ – КИЦ – СКОПЈЕ од 19.05-31.05 2016 ГОДИНА
Sep 04
2015

Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper

Toni Shulajkkvski - Beginning and the and - 2015 - acrylic on paper

 

Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper
Author: Toni Shulajkovski
Technique: Acrylic on paper
Dimension: 46 cm x 34 cm
Year: 2015

Posted in Work on paper | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Beginning and the and – 2015 – acrylic on paper
Sep 04
2015

Beginning and the and – acrylic on paper – 2015

Toni Shulajkovski - Beginning and the and - acrylic on paper - 2015

Beginning and the and – acrylic on paper – 2015
Author: Toni Shulajkovski
Technique: Acrilic on paper
Dimension: 46 cm x 34 cm
Year: 2015

Posted in Work on paper | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Beginning and the and – acrylic on paper – 2015
Aug 25
2015

Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008

Toni Shulajkovski - Frequency of the sensitivity - acrylic on canvas - 2008

Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008
Author: Toni Shulajkovski
Technique: Acrylic on canvas
Dimension: 40 cm x 60 cm
Year: 2008

Posted in Uncategorized | Comments Off on Frequency of the sensitivity – acrylic on canvas – 2008
Jul 25
2015

Sometimes I find a good reason to talk – acrylic on canvas – 2015

Toni Shulajkovski - Sometimes I find a good reason to talk - acrilyc on canvas - 60 x 50 cm

 

Author: Toni Shulajkovski
Technique: Acrylic on canvas
Dimension: 60 cm x 50 cm
Year: 2015

Posted in Acrylic on canvas | Tagged , , , , , , , , , , , | Comments Off on Sometimes I find a good reason to talk – acrylic on canvas – 2015